Evenement

Dagprogramma-TT-Run-2017

Dagprogramma TT-Run 2017 (onder voorbehoud van wijzigingen)

Over de TT-Run:

De TT-Run is een van de meest bijzondere loopervaringen van Nederland. 

De TT-Run wordt jaarlijks eenmalig georganiseerd, exact een week voor de echte TT MotoGP Assen. Het TT Circuit is een unieke locatie om te hardlopen en op de 3e zaterdag van juni ook nog extra bijzonder! Assen, Nederland, Europa en de hele wereld staan klaar voor de MotoGP TT Assen.

Bijzonder?!

Deelnemers en toeschouwers van de eerdere edities zijn lovend! Bekijk onze Facebookpagina voor een indruk van beelden, berichten, reacties en aanbevelingen. De organisatie neemt je mee in een ware race! Start vanaf Pole Position, achter de Safety Cars, loop je lap(s) (ronden) en finish in de Pitlane waar je wordt afgevlagd door Gridgirls. Het TT Circuit is in volle gereedheid gebracht voor de TT Assen en ligt er daarom optimaal verzorgd bij. De eerste MotoGP teams zijn binnen en de sfeer is adembenemend.

 

 

 

 

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2017 TT-Run

LAAT JOUW KANS NIET LOPEN!
SCHRIJF JE NU IN EN ONTVANG OOK GEGARANDEERD EEN MOOI PERSOONLIJK FOTOVERSLAG VAN JOUW TT-RUN BELEVENISSEN EN JOUW HARDLOOPRACE OP HET TT CIRCUIT! #SMILE ;-)
PROFITEER NU VAN DEZE LANDELIJKE PRIMEUR EN WERELDWIJDE INNOVATIE - OP=OP!
"MAAK VAN JOUW BELEVING EEN HERINNERING!"
TT-RUN EN RABOBANK MAKEN JOUW HARDLOOPRACE ONVERGETELIJK!
DE TT-RUN 2017 HEEFT EEN LANDELIJKE PRIMEUR MET EEN WERELDWIJDE INNOVATIE VOOR STARTNUMMERS. MET EEN PIC2GO 2D BARCODE ONTVANG JE ALLE PERSOONLIJKE FOTO'S IN EEN KEER ZONDER TE ZOEKEN! OPLAGE IS BEPERKT TOT 3000 STUKS EN OP=OP
SLUIT