2JOIN Entertainment

2JOIN ENTERTAINMENT PROGRAMMA
De TT-Run heeft een uitgebreid en GRATIS entertainment programma voor deelnemers en toeschouwers. Neem dus vooral zoveel mogelijk mensen mee om mee te genieten van de gezelligheid en om aan te moedigen!entertainmentprogramma-visual-tt-run.nl

Ontdek het TT Circuit. Een unieke kans om in het hart van het TT Circuit van binnenuit te ontdekken en ervaren. Volg de TT-Run vanaf het overdekte hoofdpodium met uitzicht op de start, omlijsting van het programma vanaf de start, presentatie en verslaglegging door Diederick de Vries (Eurosport).

Het binnenterrein is de ontmoetingsplek waar je voorafgaand en na afloop vertoefd. Exposanten, demonstraties, muziek en entertainment met de nodige horeca zorgen voor gezelligheid. Je kunt bijna overal komen, het TT Circuit zo echt ontdekken en alvast even aan de MotoGP proeven. Na de finish van deelnemers de plek om nog even gezellig de prestaties met elkaar te vieren en na te genieten van de TT-Run beleving.

Bij de finish is mogelijkheid om aan te moedigen. De laatste meters in de zogenaamde Powerlane geeft deelnemers nog even een boost tot aan de finishlijn. Je kunt de finish bereiken via het Parc Ferme vanaf 13.40 uur (na de start).

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2018 TT-Run