Goed doel

Het goede doel van de TT-Run is het Universitair Medisch Centrum Groningen

Een hartverwarmende samenwerking tussen de TT-Run beleving waarmee we jou hart willen beraken en tegelijkertijd aandacht geven aan en vragen voor het hart als spier en orgaan. We willen het hart harder laten kloppen voor het onderzoek hiervoor door het UMCG hartfonds.

We maken ons de komende jaren hard voor het hart met aandacht (informatie en bekendheid) en stimulering van onderzoek (geld) naar het hart door en voor het UMCG.

Het hart staat bij de TT-Run centraal om vele manieren. Onze interne passie en liefde voor het vak en de beleving, de metafoor met de motorsport waar het hart de motor is van ons lichaam, het maatschappelijke belang van bewegen en de relatie die het hart in combinatie met het hoofd heeft aan de druk van elke dag die voor veel van onze deelnemers in het dagelijks leven stress veroorzaakt.

Daarom gaan wij hard voor jouw hart! Een belevingsvolle en sportieve dag voor jou maar ook voor je sociale omgeving (vriend-vriendin, gezin en familie of collega’s). Samen genieten van de bijzondere motor- en belevingswereld op het TT Circuit die draait om de ‘subjectiviteit’ van snelheid.

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2018 TT-Run