Goed doel

fonds-gehandicaptensportKlik op het logo of op deze Fonds Gehandicaptensport link om naar de website van het Fonds gehandicaptensport te gaan. Of bekijk hier de informatiefolder online.

Elk jaar ondersteund de TT-Run een goed doel, vooral bedoeld om het goede doel onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Elke deelnemer kan bijdragen door geld te doneren via het inschrijfformulier of te doneren bij andere inzamelingsacties.

Dit jaar heeft de TT-Run organisatie gekozen voor het Fonds Gehandicaptensport. In de organisatie wordt ondertussen hard gewerkt aan de TT-Run Specials. Een onderdeel van 11.00 – 12.00 uur waarbij deze doelgroep ook actief kan deelnemen aan de TT-Run. Je kunt deze doelgroep natuurlijk komen aanmoedigen op 17 juni a.s.!

Over het goede doel:

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die om te kunnen sporten extra ondersteuning nodig hebben. Lang niet overal is het sportaanbod toegankelijk, of er ontbreken sportfaciliteiten in de buurt. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.

Sport is geen luxe, maar een noodzaak. Gehandicapten maken dagelijks mee dat zij extra inspanningen moeten leveren bij activiteiten die door mensen zonder handicap eigenlijk heel vanzelfsprekend zijn. Regelmatig sporten helpt om hier beter mee om te leren gaan. Het maakt namelijk op een leuke manier fysiek en mentaal sterker en geeft zelfvertrouwen. Sport verbindt en geeft plezier.

Samen met alle deelnemers en de organisatie staan wij als één team achter de sporters met een handicap!

 

 

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2017 TT-Run