Team arrangementen

Inschrijving bedrijvenloop helaas NIET meer mogelijk

De inschrijving van de bedrijvenloop is helaas gesloten. Daarnaast is het nog wel mogelijk om bij de normale TT-Run op de dag zelf in te schrijven als individuen en dus niet als team. Klik hier voor meer informatie over de na-inschrijving van de reguliere TT-Run.

Stel je eigen team arrangement samen en #startmetjulliehart

De TT-Run heeft voor teams van bedrijven, instellingen en overige organisaties een fexibel teamarrangement. Je stelt je eigen arrangement naar keuze bestaande uit hapjes, drankjes, TT-Running shirt en een premium startpakket per deelnemer. Het premium startpakket geeft al toegang tot exclusieve hospitality waaronder de Legend Club, maar ook extra services. Je leest er alles over in onze bedrijvenloopfolder. 
Eigen keuze vrijheid, goedkopere deelname- vanaf prijs opties en geen verplichte afnameverplichtingen bij een team.

De prijs wordt daarmee bepaald door je eigen keuzes/samenstelling. Lekker flexibel dus. Het enige waar jullie niet aan ontkomen is een onvergetelijk sportieve racebeleving!

Volgend jaar meedoen? Simpel. Stel je wensen samen en stuur ons hier een bericht of via bedrijvenloop @ tt-run . nl. Naast de arrangement opties die je bij voorkeur per mail aan ons doorgeeft kun je zelf online je deelnemers inschrijven en beheren.

 

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2018 TT-Run