Alternatieve TT-Run

Alternatieve TT-Run is speciaal voor iedereen.

Doe jij niet mee aan de reguliere¬†TT-Run, maar wil jij over het ‘heilige asfalt’ racen? Want jij kan ook de beleving van samen racen over het TT Circuit beleven. Race met je skates, handbike, wandelend of op een andere manier over het TT Circuit.

Prijs
Alle onderdelen van de alternatieve TT-Run hebben dezelfde prijs als de TT-Run. Hieronder een aantal kortingsacties die van toepassing zijn. Er gelden ook kortingen tot 70 procent voor specifieke doelgroepen die deelnemen via een sociaal maatschappelijke organisatie uit de Gemeente Assen.

50% KORTING:

  • Jeugd tot 18 jaar kan met 50% reductie deelnemen. Verzoek om even een mailtje te sturen aan de organisatie voor een verificatie.
  • Wil je aan beide onderdelen deelnemen dan kun je een combinatie kortingscode aanvragen. Hiervoor schrijf je je eerst in voor de TT-Run. Daarna stuur je een mail met verzoek tot kortingscode voor de combinatie met een van de Alternatieve TT-Run onderdelen. Na verificatie ontvang je een kortingscode van 50% van het inschrijfgeld.

Tijd
Tijdens de Alternatieve TT-Run kan jij ruim een uur over het heilige asfalt racen. Meer informatie over tijden van o.a. startpakketten ophalen, startvak open, etc. kun je vinden door hier te klikken.

Inschrijven?
Voorinschrijving is helaas als gesloten. Na-inschrijving is mogelijk op de dag zelf. Klik hier voor meer informatie over de na-inschrijving.

Aangepaste sporter
Wil jij racen in je rolstoel en/of wil jij aanmelden via een maatschappelijke organisatie? Neem dan een kijkje bij de aangepaste sporter pagina.

Toelichting organisatie:
De organisatie van de TT-Run heeft al sinds haar bestaan (2010) aanvragen van wheelers, handbikers en andere (aangepaste) sportbeoefenaars ontvangen voor deelname. Vanuit onze organisatorische verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid (veiligheid) vinden wij het niet verantwoord om dit gecombineerd toe te staan. Met een aantal zeer actieve en betrokken vertegenwoordigers voor de onderdelen van Alternatieve TT-Run hebben wij de uitdaging voor iedereen gevonden!

Algemene (praktisch) informatie over het evenement zoals bijvoorbeeld dagprogramma etc. vind je onder het menu evenement. Onderaan elke pagina vind je de algemene voorwaarden en het wedstrijdreglement.

Heb je vragen over deelname dan kun je hier terecht. Stel hier je vraag per mail.

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2018 TT-Run