TT-Run Specials

Speciaal voor jou!

Heb je vragen over deelname dan kun je terecht bij  Karin Poelstra, de Sportbuurtcoach Assen, en aanspreekpunt voor iedereen uit Assen die met een beperking wil deelnemen. Stel hier je vraag per mail.

De TT-Run is Speciaal voor iedereen. Ofwel g-sport of niet het gaat om de beleving van gezamenlijk racen over het TT Circuit. Bijvoorbeeld met je skates (skeelers), een wheeler, rolstoel of handbike. Wielrennen is niet toegestaan en voor overige deelname neem bij twijfel even contact op.

Prijzen. Alle TT-Run Specials onderdelen hebben dezelfde prijs als de TT-Run van 17,50 EUR excl. chip (2,-).
Korting:
– Jeugd tot 18 jaar kan vanaf 8 EUR (excl. chip) deelnemen.  Verzoek om even een mailtje te sturen aan de organisatie voor verificatie. Na goedkeuring ontvang je een kortingscode op het inschrijfgeld van 9,50 EUR.
– Wil je aan beide onderdelen deelnemen dan kun je een combinatie-kortingscode aanvragen. Hiervoor schrijf je eerst in voor de TT-Run. Daarna stuur je een mail met verzoek kortingscode voor de combinatie met een van de TT-Run Specials onderdelen. Na verificatie ontvang je een kortingscode t.w.v. 9,50 EUR.

Helm. Voor alle onderdelen van de TT-Run Specials is deelname met een helm verplicht.

De organisatie van de TT-Run heeft al sinds haar bestaan (2010) aanvragen van wheelers, handbikers en andere (aangepaste) sportbeoefenaars ontvangen voor deelname. Vanuit onze organisatorische verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid (veiligheid) vinden wij het niet verantwoord om dit gecombineerd toe te staan. Met een aantal zeer actieve en betrokken vertegenwoordigers voor de TT-Run Specials onderdelen hebben we de uitdaging voor iedereen gevonden!

Kies via het submenu (bij de webversie rechts in beeld) voor een specifiek onderdeel van de TT-Run Specials. Hier vind je meer (specifieke) informatie.

Algemene (praktische) informatie over het evenement zoals bijvoorbeeld dagprogramma etc. vind je onder het menu evenement. Onderaan elke pagina vind je de algemene voorwaarden en het wedstrijdreglement.

 

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2018 TT-Run

Overige onderdelen (specials en scholen volgen later deze maand)
Gelezen? Klik op het kruisje om verder te gaan.
Overige onderdelen (specials, scholen volgen later deze maand)
Gelezen? Klik op het kruisje om verder te gaan.