UMCG Hartfonds

Jouw donatie maakt verschil!

In Nederland krijgt 1 op de 10 hart- en vaatziekten. Het UMCG Hartfonds maakt zich hard voor het hart! Door zich in te zetten om hartziektes en hartfalen te voorkomen en te genezen. Daarnaast voorziet het UMCG Hartfonds ook in de nodige voorlichting en specifieke behoeftes. Dit alles om herstel te verbeteren!

Over het UMCG
Elke dag zetten artsen en wetenschappers in het UMCG zich voor het Hartfonds in. Hun kennis en expertise op het gebied van o.a. hartfalen en boezemfibrilleren is wereldwijd bekend. Kennis en expertise dat levens redt! Elke dag komen ze weer een klein stapje richting nieuw perspectief voor deze grote groep patiënten. Hoe mooi zou het zijn als ze grotere stappen kunnen nemen?

Financiering via reguliere kanalen is helaas niet toereikend. Om urgente problemen op te lossen en sneller resultaat te behalen is daarom het UMCG Hartfonds opgericht.

Maak het verschil!
Met extra geld uit acties, donaties en schenkingen komt genezing van hartziektes dichterbij. Veel innovaties komen al uit Groningen en nieuwe mijlpalen worden mogelijk met jouw donatie. Het fonds is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Giften zijn daarom aftrekbaar van het belastbaar inkomen.

Doneer nu aan het UMCG Hartfonds
Wij maken meer mogelijk!
NL21 ABNA 0423 1266 95 
Onder vermelding van: 4904001 (TT-Run)

Klik hier voor meer informatie over Hartfonds UMCG.

 

 

 

© 2018 TT-Run