Organisatie

Samen creëren, beleven, ervaren en genieten!

Onze Missie is om vrij en ongelimiteerd onze “creatieve geest” in te zetten voor een bijzonder uitdagend loopevenement! Dit doen we met vele co-creaties tussen organisatie, studenten, vrijwilligers, hardlopers, deelnemers, sponsoren etcetera. Kortom samen!

Onze visie en droom die we nastreven is rondom het thema van de TT MotoGP en het TT Circuit een ervaring te bieden die deelnemers echt even onttrekt (escapisme) aan de dagelijkse gang van zaken. Een beleving (uitje) met impact die je MOET ervaren (Must Do #Bucketlist) en een ONVERGETELIJK verhaal is waar je zelf actief onderdeel van bent!

Een tipje van onze droom? Vier bochten met een overdekte tunnel waarin elke bocht staat voor een land en waar je via LED gordijnen tijden het hardlopen het gevoel krijgt dat je achterop een motor stapt! Of even door Manhattan New York hardlopen waar Valentino Rossi je voorbij racet? Met in onze fantasie volledig voorzien van geluid en aankleding ;-) Nu maar afwachten of dromen ooit uitkomen wij streven ze in ieder geval na!

We zijn nog lang niet waar we willen zijn. Daarvoor zijn vooral middelen en dus geld het gebrek. Maar het is ons in vier jaar al wel gelukt om de basis te leggen voor een kwalitatief professioneel loopevenement waarbij de kwaliteit (voorzieningen) een 8 scoort. En  de sfeer in een cijfer uitgedrukt een ruime 9! Want hardlopen op het TT Circuit als officiele opening van de TT is al erg bijzonder en ook uniek en exclusief als looproute!
(Klanttevredenheidsonderzoek door Enneus) onderzoek- en adviesbureau.

Start met je hart!

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2018 TT-Run