Anja Hektor (2013)

Foto-Anja-Hektor-TT-Run

Anja Hektor, TT-Run 2013

School : Hanzehogeschool Groningen
Instituut : Facility Management
Functie(s) : Facilitaire zaken
Type : 3e jaars – stage
Jaargang : 2013

Mijn eerste stageperiode van de opleiding Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen volbracht ik bij het hardloop-evenement de (DVHN) TT-Run 2013. Een prachtige kans voor mij om mijn facilitaire verantwoordelijkheden te testen in een team met 5 andere gezellige dames van verschillende opleidingen. Het werd een half jaar vol hoogtepunten met geweldige vrijwilligers, een zeer opgeruimd kantoor (voor 1 dag ;-)) ) en een hecht damesteam.

Ik leerde veel over de de praktische zaken van de evenementenbranche en over mezelf; wat wil ik eigenlijk met mijn studie, wie heb ik daarbij nodig en hoe sportief ben ik zelf ;-). Daarnaast heb ik veel sociale contacten over gehouden aan de TT-Run. De “TT-Run familie” is een grote hechte groep vrijwilligers die allemaal hun eigen inbreng hebben gegeven aan de TT-Run. De één is nog enthousiaster dan de ander! Dit zorgt ervoor dat we ieder jaar weer een prachtig evenement opzetten. Ook nu, een aantal jaar later, zien de TT-Runners elkaar nog regelmatig en houden we elkaar op de hoogte van leuke weetjes en/of feiten over de TT-Run. Kortom: erg gezellig :-)!

Een stageperiode bij een hardloopevenement zorgt voor een stressvol halfjaar, maar vooral een hele gezellige periode waarin je veel sociale contacten opdoet in de sportwereld. Ik raad een stageperiode bij de TT-Run dan ook zeker aan voor studenten die ervaring op willen doen in de wereld van de evenementen. Alles wat je zou willen leren, is mogelijk bij de TT-Run. Ben je zelf hartstikke onsportief en heb je totaal geen zin in een hardloopwedstrijd, maar wil je toch kennis maken met de evenementen? Ook dan ben je welkom en kun jij je creatieve ideeën voor de TT-Run kwijt.

Ben jij op zoek naar een stage bij een evenement en wil je graag je creatieve invulling geven, maar wil je nog net iets meer weten over de TT-Run? Stuur dan een mailtje naar anja@tt-run.nl en stel je vragen!

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2017 TT-Run