Arjanne Pruntel (2012)

Arjanne-Pruntel

Arjanne Pruntel, TT-Run 2012

School : Hanzehogeschool Groningen
Instituut : Communicatie
Functie(s) : Communicatie Manager
Type : 3e jaars – stage
Jaargang : 2012

Stagelopen bij de TT-Run heeft voor mij heel veel betekend. Niet alleen als toevoeging aan mijn opleiding, het opdoen van ‘échte’ werkervaring maar ook aan persoonlijke groei. Het klinkt cliché maar ik denk dat alle stagelopers het roerend met me eens zullen zijn.

De TT-Run was voor mij gelijk het soort bedrijf waar ik zou willen werken. Een klein, informeel bedrijf met hart voor de zaak en niets dan gemotiveerde medewerkers met passie. Dat was en is nog steeds het soort bedrijf waar ik deel van wil uitmaken omdat ik geloof dat je zo heel ver komt.

Tijdens de stage kregen mijn mede stagelopers en ik direct veel vrijheid om in het bedrijf te vinden waarmee we zelf aan de slag wilden gaan. Als onzekere student was dat voor mij aan het begin best lastig. Want wat wil ik? Wat moet ik volgens mijn studie doen? Maar vind ik dat ook écht leuk om te doen? Wie ben ik eigenlijk?! Ik denk dat de gemiddelde student deze vragen goed kent..

Nog een clichétje dan: als er iets is wat ik gevonden heb tijdens deze stage is het een antwoord op die vragen. Door de vrijheid die we kregen kon je werkzaamheden kiezen die goed bij je pasten en deze uitvoeren zoals jij dat wilde doen. We kregen te maken met hard werken, stress, deadlines, soms teleurstellingen maar vooral zien hoe ver je met hard werken samen kunt komen, heel veel lol, gezelligheid en natuurlijk het ultieme wauw gevoel van een geslaagde editie. Ik heb nog lang kunnen teren op dat gevoel!

Mijn stagegenoten en ik vormden een hecht team door deze leuke maar ook minder leuke momenten samen te beleven. Maar ook de TT-Run familie: alle oud stagelopers, vrienden en vrijwilligers! Ik ben tot op heden trots op onze editie van de TT-Run in 2012, alle andere edities en ik heb respect voor het bedrijf hoe ze ieder jaar weer een hecht team kunnen vormen.

Of je nou stage wilt lopen, vrijwilliger wilt worden of op een andere manier betrokken wilt raken bij de TT-Run: DOEN! De familie verwelkomt je van harte :)

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2017 TT-Run