Corien Schouten (2012)

Corien-Schouten-TT-Run-2012

Corien Schouten , TT-Run 2012

School : Hanzehogeschool Groningen
Instituut : Sportstudies
Functie(s) : Sports Manager – Bedrijvenloop
Type : 4e jaars – afstudeer stage
Jaargang : 2012

In 2012 heb ik mijn afstudeerstage gelopen bij de TT-Run. Samen met Frank, Mark en de 4 andere stagiaires hebben we de TT-Run georganiseerd op dat mooie circuit van Assen! Wat een gave locatie voor een hardloopevenement.

Mijn afstudeerstage was opgesplitst in 2 onderdelen 1: onderzoek doen, 2. het daadwerkelijke organiseren van het evenement. Mijn focus lag op het onderdeel Businessrun, het onderdeel voor bedrijven. Ik heb onderzocht hoe de TT-Run meer bedrijven kan laten deelnemen. Om dit te weten gekomen ben ik met organisaties in gesprek gegaan om hun motivatie voor deelname te achterhalen.

Naast het onderzoek heb ik de businessrun georganiseerd voor de editie 2012. Ik heb een salesplan geschreven en ben samen met mijn collega’s de straten opgegaan om bedrijven binnen te halen. Toen de bedrijven zich hadden ingeschreven was het tijd voor het tweede deel; zorgen voor een goed georganiseerde loop. Nadenken over hoe een dag er uit gaat zien? Wat is de planning, wat doen we met de catering? Waar kunnen mensen parkeren en hoe zorgen we ervoor dat iedereen op tijd aan de start verschijnt. Je denkt over alles tot in detail na en zorgt ervoor dat dit wordt uitgevoerd.

Ik herinner me mijn stage bij de TT-Run als een plek waar je veel van je eigen ideeën kunt aandragen en daarover gaat sparren met je collega’s. Je zet gezamenlijk een doel neer en werkt daar naar toe. Het organiseren van een evenement als de TT-run is omvangrijk en er komt veel bij kijken. Hierdoor leer je goed plannen en naar je deadline toe te werken. Tijdens mij stage werkte we hard om een mooi resultaat neer te zetten, daarnaast was ook er regelmatig tijd voor een grapje en een borrel. Een goede combinatie dus!

De stage bij de TT-Run sluit in mijn ogen zeer goed aan bij de studie Sportmanagement. Bepaal voor je zelf wat je wil ontwikkelen gedurende je stage en zorg ervoor dat je hier je focus op legt.

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2017 TT-Run