Iris Swarte (2012)

Iris-Swarte

Iris Swarte, TT-Run 2012

School : Hanzehogeschool Groningen
Instituut : Sportmanagement
Functie(s) : Running & Health Paddock en P&O
Type : 3e jaars – stage
Jaargang : 2012

Het stagelopen heb ik ervaren als erg plezierig. In 2012 hadden we een leuke groep met alleen maar meiden, dit was altijd erg gezellig. De manier waarop er werd samen gewerkt heb ik ervaren als zeer prettig, de sfeer was voornamelijk informeel maar toch erg doelgericht. We kregen als studenten erg veel vrijheid en Frank en Mark hadden veel vertrouwen in ons, dit was erg prettig.

Ik heb zeker veel geleerd tijdens dit traject, bijvoorbeeld het dragen van een grote verantwoordelijkheid, het netwerken en het aansturen en samenwerken met vrijwilligers.

Tijdens de stageperiode vond ik het soms wel redelijk zwaar, omdat je eigenlijk voor het eerst fulltime aan het werk was, maar achteraf is het het allemaal waard geweest en ben ik erg blij dat ik bij heb kunnen dragen aan zo’n mooi evenement.

Het leukste aan de hele periode vond ik het verblijf in Hof van Saksen tijdens het weekend van het evenement en de uitvoering van de run zelf. Een minder leuke ervaring was de ‘day after’, het team uit 2012 weet wel waar ik het over heb, haha, maar ook achteraf was dit wel weer tof! Al met al ben ik blij met deze ervaring en zou ik iedereen die een sportieve, leerzame en gezellige stageplek zoekt, de TT-Run aanraden.

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2017 TT-Run