Jaliene Kwakkel (2011)

Jaliene-Kwakkel-TT-Run-2011

Jaliene Kwakkel, TT-Run 2011

School : Hanzehogeschool Groningen
Instituut : Facility Management
Functie(s) : Crowdmanagement, digitale media, goed doel, werving businessteams, startpakketten en de VIP&Business
Type : 4e jaars – afstudeer stage
Jaargang : 2011

In 2011 heb ik de opleiding Facility Management afgerond bij de TT-Run. Destijds bestond het TT-Run team uit 2 directeuren en 4 stagiaires. Een hecht team, dat de juiste balans had en met elkaar keihard werkte aan het gedroomde resultaat: een succesvolle TT-Run. Tijdens deze afstudeerstage was ik verantwoordelijk voor meerdere projecten. Zo was ik vanuit facilitair oogpunt bezig met crowdmanagement; hoe verplaatsen de lopers en het publiek zich op het terrein, wat te doen wanneer er een noodsituatie ontstaat en hoe moeten zij überhaupt geïnformeerd worden. Daarnaast was ik  voornamelijk bezig met de digitale media. Denk hierbij aan sociale media, nieuwsbrieven schrijven en de website onderhouden. Een kleiner project was het goede doel. Hierbij dacht ik mee over de manieren waarop er zoveel mogelijk geld binnen gehaald kon worden. Gezamenlijk met mijn collega’s en vrijwilligers pakte ik de taken rondom de werving van de businessteams op evenals het samenstellen van de startpakketten voor de lopers. Op de dag van de TT-Run was ik vooral bezig de VIP&Business in goede banen te leiden.

De stage was ontzettend leerzaam en leuk. Doordat de TT-Run nog maar één jaar gedraaid had, hadden we als stagiaires de mogelijkheid om voor veel onderdelen van de TT-Run een basis te leggen. Dat vergde zo nu en dan nogal wat werk, maar de uitdaging was daardoor extra groot. Het feit dat we met een klein team toewerkten naar één moment, gaf mij energie. Daarnaast kon ik op vele terreinen nieuwe ervaringen op doen. Vooral de werkzaamheden rondom de digitale media en crowdmanagement vond ik uitdagend. Het zelf opzetten van deze projecten maakte dat ik me verantwoordelijk voelde en ook graag goed wilde presteren.

Waarom stagelopen bij de TT-Run? Dat moet je vooral doen als je houdt van organiseren, creatief denken en (hard) werken in een relatief klein/hecht team. De mate van verantwoordelijkheid die je bij de TT-Run krijgt, maakt dat je hele relevante en goede werkervaring op doet voor een toekomstige functie. Ohja, en je leert de waarde van vrijwilligers écht kennen. Wat een top vrijwilligers hebben ze bij de TT-Run rondlopen!

Zelf ben ik bij alle TT-Run edities geweest (5 jaar op rij). Dat zegt toch iets over hoe leuk het is? ;-)

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2017 TT-Run