Nathalie Pot (2013)

Foto-Nathalie-Pot-TT-Run

Nathalie Pot, TT-Run 2013

School : Hanzehogeschool Groningen
Instituut : Communicatiesystemen
Functie(s) : Communicatie (systemen), binnenterrein en regie (beleving)
Type : 3e jaars – stage
Jaargang : 2013

Van februari tot juli 2013 maakte ik onderdeel uit van de organisatie van de TT-Run. Het team bestond toen uit 6 stagiaires, onder leiding van Frank Beekman. Als stagiaire was ik verantwoordelijk or een gedeelte van het evenement, zowel in de aanloop naar het evenement toe als op de dag zelf. Ik vond het erg leuk en uitdagend dat je zoveel verantwoordelijkheid en vrijheid kreeg tijdens de stageperiode.

Aangezien alle onderdelen van een evenement naadloos op elkaar moeten aansluiten, had je veel overleg met de medestagiaires. Hierdoor leerde je echt wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een evenement. Naast de stagiaires was er natuurlijk ook een grote groep vrijwilligers die ons ontzettend hebben geholpen. Zowel binnen het team als met de vrijwilligers was het fijn samenwerken. Het was een gezellige, informele en sociale groep die allemaal hun beste beentje hebben voorgezet om een mooi evenement te realiseren.

Door mijn stageperiode bij de TT-Run heb niet alleen veel nieuwe contacten gelegd met medestagiaires en vrijwilligers, maar ook met leveranciers en sponsoren van de TT-Run. Uiteindelijk heb ik een jaar later zelfs mijn afstudeerstage gelopen bij één van de sponsoren van de TT-Run.

Al met al kijk ik op de TT-Run terug als een leuke, leerzame, gezellige en uitdagende ervaring. Ik heb ontzettend van genoten en raad het iedereen aan die zin heeft in een sportieve uitdaging!

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2017 TT-Run