Nicky Waanders (2013)

Nicky-Waanders-TT-Run

Nicky Waanders, TT-Run 2013

School : Hanzehogeschool Groningen
Instituut : Facility Management
Functie(s) : Facility Manager
Type : 4e jaars – afstudeer stage
Jaargang : 2013

Gedurende de afstudeerperiode heb ik mijzelf uitgedaagd om naast de gebruikelijke scriptie, ook de rol van projectleider aan te nemen. Naast de rol van onderzoeker was ik tevens verantwoordelijk voor de facilitaire processen gedurende de Dagblad van het Noorden TT-Run. De combinatie van beide rollen heeft uiteindelijk geresulteerd in een adviesplan met concrete aanbeveling op strategisch en operationeel niveau om tot een optimale procesinrichting te komen met als doel het vergroten van de klanttevredenheid.

Mijn afstudeeropdracht werd op het laatste moment afgekeurd bij een ander bedrijf, gelukkig kon ik bij Frank terecht om de facilitaire processen van de TT Run te optimaliseren.
Ik was erg blij dat ik deze uitdaging aan kon gaan en we hebben gedurende de 5 maanden nauw samengewerkt aan het event maar ook aan mijn onderzoek.

Het team was erg leuk waarmee ik moest samenwerken en naar stage gaan was zeker geen straf. Vooral de laatste 2 maanden voor het event werkten we erg intensief samen, ook met de vele vrijwilligers die zich elk jaar inzetten voor de TT Run. Dit vond ik dan ook de leukste periode, de stress, het samenwerken, constant bezoeken van het TT circuit en vooral al dat regelen!

Het is bijzonder dat je met een kleine groep studenten volledig verantwoordelijk bent voor zo’n groot event. Tijdens het event had ik alleen maar adrenaline, ik had nauwelijks iets gegeten (hier had ik gewoon geen tijd voor) maar dat maakte allemaal niks uit. Het geeft een ongelofelijke kick wanneer je het start sein hoort en je weet dat de race echt is begonnen. Natuurlijk ben je op dat moment nog niet klaar maar daar heb je wel naar toegeleefd. Zorgen dat alles op tijd gereed is zodat er op tijd gestart kan worden…

Het was echt een geweldige dag, waar ik met veel plezier naar terug kijk. Ook omdat ik een grote verantwoordelijkheid had tijdens het event en Frank mij volledig vertrouwde. Ik kan zeker aanraden om stage te gaan lopen bij Frank, ik zou niet als afstudeerder zo’n intensieve stage kiezen maar voor een derdejaars student is dit echt de perfecte stageplek om veel te leren.

Uiteindelijk heb ik mijn afstudeeronderzoek afgerond met een 8,5 en hebben we genoten van het event! Het waren 5 intensieve maanden maar zeker de moeite waard waar ik veel van heb geleerd.

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2017 TT-Run