Rianne Reimert (2011)

Foto-Rianne-Reimert

Rianne Reimert, TT-Run 2011

School : Hanzehogeschool Groningen
Instituut : Facility Management
Functie(s) : Facility Manager
Type : 4e jaars – afstudeer stage
Jaargang : 2011

Tijdens mijn stageperiode was ik verantwoordelijk voor het opzetten van een draaiboek, inclusief dagplanning, heb ik contacten onderhouden met externen aangaande reclame-uitingen en een miniatlas ontworpen en ben ik samen met de andere stagiaires bezig geweest met de acquisitie van bedrijven voor de bedrijvenloop. Tevens heb ik een adviesrapport geschreven voor wat er anders/beter zou kunnen in een volgende editie. Hiermee ben ik afgestudeerd met een 7,8.

Ik heb de periode bij de TT-Run als prettig, leerzaam en gezellig bevonden. Het was pas de tweede keer dat het evenement georganiseerd werd, dus er lag een mooie uitdaging om processen te professionaliseren en ideeën verder te ontwikkelen. De sfeer binnen het team was erg goed en gezellig, we konden goed met elkaar samenwerken en bij elkaar terecht voor vragen, maar er was ook tijd voor een vrijdagmiddagborrel. Ik kijk met een fijn gevoel terug op deze periode, het leukste vond ik dat je echt samen met een team naar iets toewerkt, je doet het met zijn allen en dan op de dag van het evenement moet alles samenkomen en het geeft een kick als dat goed gaat.

Als je geïnteresseerd bent in evenementen en de organisatie ervan is het zeker aan te raden om hier stage te gaan lopen, het is erg leerzaam en je bent verantwoordelijk voor een diversheid van taken waardoor je verschillende kanten ziet die bij het organiseren van een evenement horen.

"Running or racing" Speed is what you need! Fa Adda (ambassadrice TT-Run)

Goed doel

Partners

Sponsoren

© 2017 TT-Run